Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Συναυλίες... που όλοι περιμένουμε....

26 - 10 - 2007
W.A.S.P

Kάθε ζωντανή εμφάνιση των W.A.S.P. του φοβερού Blackie Lawless είναι γεμάτη στιγμές αληθινού rock "n" roll… Την επιστροφή τους στη χώρα μας σηματοδοτεί η πρόσφατη κυκλοφορία τους “Dominator” , ένα ορθάνοιχτο παράθυρο εναντίωσης στον Αμερικάνικο Ιμπερεαλισμό και στις τακτικές εκφοβισμού που επιβάλλονται...

Χωρίς να παραμένουν σιωπηλοί, ο Blackie Lawless και οι υπόλοιποι W.A.S.P. εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την σημερινή κατάσταση της Αμερικής και μιλούν έξω από τα δόντια μέσα από «πυρακτωμένους» στίχους και δυνατές κιθάρες. Ο δημιουργός των “Ι Wanna Be Somebody”, “L.O.V.E. Machine” , “Blind in Texas”, “The Idol” ποτέ δεν υπήρξε τόσο επίκαιρος όσο σήμερα...




-----------------------------------------------------------------------------------------------

23 - 11 - 2007
Ηelloween + Gamma Ray

Oι Ηelloween περιοδεύουν με τους Gamma Ray!!!

Ξεκινώντας τον Νοέμβριο από την Βουδαπέστη το Hellish Rock Tour θα οργώσει όλη την Ευρώπη δίνοντας στους fans των Helloween την μοναδική ευκαιρία να δουν μαζί, στην ίδια σκηνή τους HELLOWEEN και τους GAMMA RAY.

Εκτος από ελάχιστες και μάλλον συμπτωματικές συναντήσεις τους σε φεστιβαλικά line up τα δύο συγκροτήματα δεν έχουν ποτέ περιοδεύσει μαζί.

Επιπλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Kai Hansen — ηγέτης των GAMMA RAY και ex-HELLOWEEN — δεν θα χάσει την ευκαιρία να ανέβει στην σκηνή με τους πρώην bandmates του για ένα πολυαναμενόμενο jam των classic HELLOWEEN κομματιών της εποχής του !

Από την πλευρα των HELLOWEEN ο κιθαρίστας τους Michael Weikath δήλωσε: "Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για όλους τους HELLOWEEN fans. Πραγματικά ανυπομονούμε να βγούμε στον δρόμο με τον Kai και την μπάντα του " Τους έχουμε δει και τους δύο στο παρελθόν, θα τους ξαναδούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μαζί.



Ετσι.....για να ζεσταθούμε λιγάκι περιμένοντας :P

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wasp kai o theos voithos......

Despoina είπε...

ennoeitai.....kala ta therma mou sygxaritiria alla san to diko mas den einai...!!!xixixixi!!!polu kalo agoria!!good job@@@@@

Ανώνυμος είπε...

mmmm kalo fainetai...geia sou re khf arxonta!!enhmerotiko site me polla xrommata...

rockoκατασταση ή μπουζουκι power?

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε με e-mail και msn: jmanolitsis@hotmail.com Όποια σχόλια ή παρατηρήσεις είναι δεκτές!