Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Μουσικη Εισβολη !

Μουσική εισβολή, και συγκεκριμένα Αγγλική, θα έχουμε στο Gagarin 205...

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια εταιρία Astra δημοσιοποίησε τρεις ακόμα συναυλίες με πολύ ενδιαφέροντα και δημοφιλή στα μέρη μας βρετανικά συγκροτήματα.

Για αρχή, στις 23 Νοεμβρίου θα επιστρέψουν στα "πάτρια" εδάφη οι αγαπημένοι μας Puressence. Με νέο album και πολλές ορέξεις για άλλη μία sold out εμφάνιση στην αγαπημένη τους Ελλάδα.

Μία εβδομάδα μετά, την 1η Δεκεμβρίου, οι εξαιρετικοί Art Brut του πολυσχιδή Eddie Argos θα επιστρέψουν για ένα δεύτερο live στο Gagarin 205, ύστερα από το καταιγιστικό περσινό, έχοντας κυκλοφορήσει ένα δεύτερο πολύ καλό album.

Τέλος, για Χριστουγεννιάτικο δώρο, στις 21 Δεκεμβρίου κάτι πολύ σπουδαίο και αγαπημένο από τα παλιά.... Οι επανασυνδεδεμένοι "The House of Love" προβλέπεται να προκαλέσουν λαϊκό προσκύνημα από τους φίλους της παλιάς καλής βρετανικής pop σκηνής.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες και για τις τρεις αυτές συναυλιακές βραδιές στο Gagarin 205 πολύ σύντομα...!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

At you inquisitive mind :)

rockoκατασταση ή μπουζουκι power?

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε με e-mail και msn: jmanolitsis@hotmail.com Όποια σχόλια ή παρατηρήσεις είναι δεκτές!